Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık Programı olarak 12.Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazar’ında biz de yerimizi aldık.
DevamıBeslenme ilkeleri ve menü planlama dersi kapsamında konuğumuz olan uzman konuk Cansu Tuğba Karaman Öcal ile söyleşimizi gerçekleştirdik.
DevamıYiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşecektir.
DevamıGastronomi Turizmi dersi kapsamında Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşecektir.
DevamıBeslenme İlkeleri ve Menü Planlama dersi kapsamında Uzman Konuk Cansu Tuğba Karaman Öcal ile söyleşimiz 29 Kasım 2022 Salı günü Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu salonunda gerçekleşecektir. Katılım herkese açıktır.
DevamıGastroAntalya 2022’ye Aşçılık Programı hocalarımız ve öğrencilerimiz katılım gösterdi
Devamı17-18 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen II. Uluslararası Maden Suyu Kongresi Gastronomi ve Mutfak Sanatları İle Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra MANKAN hocamızın da katılımıyla gerçekleşmiştir.
Devamıİçecek Üretimi dersi kapsamında gerçekleştirilen Kahve Demleme Teknikleri eğitiminde konuğumuz olan Emre ER'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
DevamıAlanya Hep Üniversitesi Aşçılık Programı'nın başlatmış olduğu 'Mutfakta Sıfır Atık' projesi kapsamında gerçekleşecek olan 'Gelecek Mutfakta Pişiyor Yarışması'' 3 Kasım'da gerçekleşti.
DevamıEmeği geçen başta Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğr Üyesi Esra MANKAN'a ve hocalarımıza teşekkür ederiz.
DevamıAlanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi
DevamıBereket, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü için her yıl olduğu gibi bu yılda Alanya Hep ailesi olarak bir aradaydık. Alanya Hep Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Elemanlarının hazırlamış oldukları Aşure, akademik ve idari personele i...
Devamıİtalyan Şef Linda SETTE ve eşi üniversite mutfağımıza konuk oldu. İtalyan yöresel lezzetlerinin yer aldığı bugünde Abbachio a Scottadito, Puttanesca ve Tiramisu ürünlerinin tadımı yapıldı.
DevamıGastronomi Sohbetleri 10: Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal hocamız bugün saat 16.00'da Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi ile ilgili değerli bilgilerini bizimle paylaşacak. Katılım ...
DevamıGastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı Bölüm Başkanımız, hocalarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz tropikal meyve sera gezimiz
DevamıGastronomi Sohbetleri - 9 Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? Konuk: Diyetisyen Berfin Ceren ALIŞIR Koordinatör: Öğr. Gör. Tamer TAŞÇI Sohbetimiz İngilizce olarak gerçekleştirilecektir. https://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-xyf-ob0-qrj
DevamıTeknik Saha Gezileri 2 Konu: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Koordinatör: Öğr. Gör. Songül ÇOBAN Yer: Sunpark Hotels/ Cook's Club Alanya Tarih: 21.12.2021 Saat: 10:30 Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Aşçılık Programı öğrencilerimiz ile Cook's Club Alanya İşletmesini ziyarete gidiyo...
DevamıBugün Alanya’nın tropikal meyvelerini dalında görmek için Papaya ve Ejder Meyvesi bahçelerine teknik saha gezisi düzenledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz gezide Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra MANKAN hocamız ve Gastronomi ve Mu...
DevamıGastronomi Sohbetleri 8- Mutfak Akımları ve Trendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz. Link: https://meet.google.com/bod-wukj-eis
DevamıGastronomi Sohbetleri-7 14.12.2021 Salı günü saat 13.00’ da Alanya HEP Üniversitesi Öğr. Gör. Şebnem KÖSEOĞLU Salonunda Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Avokado ve çeşitlerini konuşmaya ve öğrenmeye davetlisiniz.
Devamı