19Ara
12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda biz de yerimizi aldık

12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda biz de yerimizi aldık

Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık Programı olarak 12.Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazar’ında biz de yerimizi aldık.  

Devamı
30Kas
Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ders kapsamında konuğumuz oldu

Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ders kapsamında konuğumuz oldu

Beslenme ilkeleri ve menü planlama dersi kapsamında konuğumuz olan uzman konuk Cansu Tuğba Karaman Öcal ile söyleşimizi gerçekleştirdik.

Devamı
28Kas
Yeni Nesil Otel İşletmeciliği - Teknik Saha Gezisi

Yeni Nesil Otel İşletmeciliği - Teknik Saha Gezisi

Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Aşçılık Programı 1. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Devamı
28Kas
Gastronomi Market Restoran Konsepti - Teknik Saha Gezileri

Gastronomi Market Restoran Konsepti - Teknik Saha Gezileri

Gastronomi Turizmi dersi kapsamında Aşçılık Programı 2. Sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Devamı
21Kas
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama Dersi Kapsamında Konuğumuz: Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama Dersi Kapsamında Konuğumuz: Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama dersi kapsamında Uzman Konuk Cansu Tuğba Karaman Öcal ile söyleşimiz 29 Kasım 2022 Salı günü Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu salonunda gerçekleşecektir. Katılım herkese açıktır.

Devamı
19Kas
Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşmasındaydı.

Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşmasındaydı.

GastroAntalya 2022’ye Aşçılık Programı hocalarımız ve öğrencilerimiz katılım gösterdi

Devamı
17Kas
II. Uluslararası Maden Suyu Kongresi'ne Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra Mankan katıldı.

II. Uluslararası Maden Suyu Kongresi'ne Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra Mankan katıldı.

17-18 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen II. Uluslararası Maden Suyu Kongresi Gastronomi ve Mutfak Sanatları İle Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra MANKAN hocamızın da katılımıyla gerçekleşmiştir.  

Devamı
10Kas
3. Nesil Kahve Demleme Teknikleri ile Emre ER konuğumuz oldu.

3. Nesil Kahve Demleme Teknikleri ile Emre ER konuğumuz oldu.

İçecek Üretimi dersi kapsamında gerçekleştirilen Kahve Demleme Teknikleri eğitiminde konuğumuz olan Emre ER'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Devamı
03Kas
Gelecek Mutfakta Pişiyor

Gelecek Mutfakta Pişiyor

Alanya Hep Üniversitesi Aşçılık Programı'nın başlatmış olduğu 'Mutfakta Sıfır Atık' projesi kapsamında gerçekleşecek olan 'Gelecek Mutfakta Pişiyor Yarışması'' 3 Kasım'da gerçekleşti.  

Devamı
21Eki
FAO ortaklığı ile Dünya Gıda Günü kapsamında "Kimseyi Geride Bırakmamak Mümkün Mü?" konulu panel üniversitemizde gerçekleştirildi.

FAO ortaklığı ile Dünya Gıda Günü kapsamında "Kimseyi Geride Bırakmamak Mümkün Mü?" konulu panel üniversitemizde gerçekleştirildi.

Emeği geçen başta Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğr Üyesi Esra MANKAN'a ve hocalarımıza teşekkür ederiz.

Devamı
17Ağu
Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi

Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi

Devamı
09Ağu
Alanya HEP Üniversitesi Bünyesinde Aşure İkramımızı Yaptık

Alanya HEP Üniversitesi Bünyesinde Aşure İkramımızı Yaptık

Bereket, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü için her yıl olduğu gibi bu yılda Alanya Hep ailesi olarak bir aradaydık. Alanya Hep Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Elemanlarının hazırlamış oldukları Aşure, akademik ve idari personele i...

Devamı
22Tem
İtalyan Şef Linda SETTE üniversite mutfağımıza konuk oldu

İtalyan Şef Linda SETTE üniversite mutfağımıza konuk oldu

İtalyan Şef Linda SETTE ve eşi üniversite mutfağımıza konuk oldu. İtalyan yöresel lezzetlerinin yer aldığı bugünde Abbachio a Scottadito, Puttanesca ve Tiramisu ürünlerinin tadımı yapıldı. 

Devamı
04Oca
Sürdürülebilir Gastronomisi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi - Gastronomi Sohbetleri 10

Sürdürülebilir Gastronomisi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi - Gastronomi Sohbetleri 10

Gastronomi Sohbetleri 10: Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal hocamız bugün saat 16.00'da Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi ile ilgili değerli bilgilerini bizimle paylaşacak. Katılım ...

Devamı
29Ara
Tropikal Meyveler Sera Gezisi ile Teknik Saha Gezilerimize devam ediyoruz.

Tropikal Meyveler Sera Gezisi ile Teknik Saha Gezilerimize devam ediyoruz.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı Bölüm Başkanımız, hocalarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz tropikal meyve sera gezimiz

Devamı
23Ara
Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? - Gastronomi Sohbetleri - 9

Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? - Gastronomi Sohbetleri - 9

Gastronomi Sohbetleri - 9 Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? Konuk: Diyetisyen Berfin Ceren ALIŞIR Koordinatör: Öğr. Gör. Tamer TAŞÇI Sohbetimiz İngilizce olarak gerçekleştirilecektir. https://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-xyf-ob0-qrj

Devamı
17Ara
Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Konulu Teknik Saha Gezimiz

Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Konulu Teknik Saha Gezimiz

Teknik Saha Gezileri 2 Konu: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Koordinatör: Öğr. Gör. Songül ÇOBAN Yer: Sunpark Hotels/ Cook's Club Alanya Tarih: 21.12.2021 Saat: 10:30 Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Aşçılık Programı öğrencilerimiz ile Cook's Club Alanya İşletmesini ziyarete gidiyo...

Devamı
16Ara
Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Bahçe Gezisi

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Bahçe Gezisi

Bugün Alanya’nın tropikal meyvelerini dalında görmek için Papaya ve Ejder Meyvesi bahçelerine teknik saha gezisi düzenledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz gezide Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra MANKAN hocamız ve Gastronomi ve Mu...

Devamı
15Ara
Mutfak Akımları ve Trendleri- Gastronomi Sohbetleri-8

Mutfak Akımları ve Trendleri- Gastronomi Sohbetleri-8

Gastronomi Sohbetleri 8- Mutfak Akımları ve Trendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz. Link: https://meet.google.com/bod-wukj-eis

Devamı
13Ara
Avokado ve Çeşitleri- Gastronomi Sohbetleri-7

Avokado ve Çeşitleri- Gastronomi Sohbetleri-7

Gastronomi Sohbetleri-7 14.12.2021 Salı günü saat 13.00’ da Alanya HEP Üniversitesi Öğr. Gör. Şebnem KÖSEOĞLU Salonunda Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Avokado ve çeşitlerini konuşmaya ve öğrenmeye davetlisiniz.

Devamı

Site Haritası