17Ağu
Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi

Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi

Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi

Devamı
09Ağu
Alanya HEP Üniversitesi Bünyesinde Aşure İkramımızı Yaptık

Alanya HEP Üniversitesi Bünyesinde Aşure İkramımızı Yaptık

Bereket, paylaşma, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü için her yıl olduğu gibi bu yılda Alanya Hep ailesi olarak bir aradaydık. Alanya Hep Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Elemanlarının hazırlamış oldukları Aşure, akademik ve idari personele i...

Devamı
22Tem
İtalyan Şef Linda SETTE üniversite mutfağımıza konuk oldu

İtalyan Şef Linda SETTE üniversite mutfağımıza konuk oldu

İtalyan Şef Linda SETTE ve eşi üniversite mutfağımıza konuk oldu. İtalyan yöresel lezzetlerinin yer aldığı bugünde Abbachio a Scottadito, Puttanesca ve Tiramisu ürünlerinin tadımı yapıldı. 

Devamı
04Oca
Sürdürülebilir Gastronomisi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi - Gastronomi Sohbetleri 10

Sürdürülebilir Gastronomisi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi - Gastronomi Sohbetleri 10

Gastronomi Sohbetleri 10: Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal hocamız bugün saat 16.00'da Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi ile ilgili değerli bilgilerini bizimle paylaşacak. Katılım ...

Devamı
29Ara
Tropikal Meyveler Sera Gezisi ile Teknik Saha Gezilerimize devam ediyoruz.

Tropikal Meyveler Sera Gezisi ile Teknik Saha Gezilerimize devam ediyoruz.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı Bölüm Başkanımız, hocalarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz tropikal meyve sera gezimiz

Devamı
23Ara
Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? - Gastronomi Sohbetleri - 9

Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? - Gastronomi Sohbetleri - 9

Gastronomi Sohbetleri - 9 Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? Konuk: Diyetisyen Berfin Ceren ALIŞIR Koordinatör: Öğr. Gör. Tamer TAŞÇI Sohbetimiz İngilizce olarak gerçekleştirilecektir. https://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-xyf-ob0-qrj

Devamı
17Ara
Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Konulu Teknik Saha Gezimiz

Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Konulu Teknik Saha Gezimiz

Teknik Saha Gezileri 2 Konu: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği Koordinatör: Öğr. Gör. Songül ÇOBAN Yer: Sunpark Hotels/ Cook's Club Alanya Tarih: 21.12.2021 Saat: 10:30 Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında Aşçılık Programı öğrencilerimiz ile Cook's Club Alanya İşletmesini ziyarete gidiyo...

Devamı
16Ara
Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Bahçe Gezisi

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Bahçe Gezisi

Bugün Alanya’nın tropikal meyvelerini dalında görmek için Papaya ve Ejder Meyvesi bahçelerine teknik saha gezisi düzenledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz gezide Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra MANKAN hocamız ve Gastronomi ve Mu...

Devamı
15Ara
Mutfak Akımları ve Trendleri- Gastronomi Sohbetleri-8

Mutfak Akımları ve Trendleri- Gastronomi Sohbetleri-8

Gastronomi Sohbetleri 8- Mutfak Akımları ve Trendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz. Link: https://meet.google.com/bod-wukj-eis

Devamı
13Ara
Avokado ve Çeşitleri- Gastronomi Sohbetleri-7

Avokado ve Çeşitleri- Gastronomi Sohbetleri-7

Gastronomi Sohbetleri-7 14.12.2021 Salı günü saat 13.00’ da Alanya HEP Üniversitesi Öğr. Gör. Şebnem KÖSEOĞLU Salonunda Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN ile Avokado ve çeşitlerini konuşmaya ve öğrenmeye davetlisiniz.

Devamı
10Ara
Garage Of Chefs Ekibi Konuğumuzdu.

Garage Of Chefs Ekibi Konuğumuzdu.

Gastronomi Sohbetleri-6 Konuk: Garage of Chefs ekibi Tarih: 13.12.2021 Pazartesi Saat: 14.00 Yer: Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu Salonu Moderatör: Öğr. Gör. Erman BAŞ

Devamı
10Ara
ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ OLARAK YENİ YIL PAZARINDAYIZ!

ALANYA HEP ÜNİVERSİTESİ OLARAK YENİ YIL PAZARINDAYIZ!

Alanya HEP Üniversitesi olarak Yeni Yıl Pazarındayız. Standımıza sizleri de bekliyoruz.  11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası

Devamı
06Ara
Yaş Pasta Yapımı - Atölye Etkinlikleri 3

Yaş Pasta Yapımı - Atölye Etkinlikleri 3

Yaş pasta etkinliği

Devamı
06Ara
Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünleri - Teknik Saha Gezileri-1

Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünleri - Teknik Saha Gezileri-1

Teknik Saha Gezileri-1 Konu: Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünler Yer: Feride'nin Bahçesi Tarih: 09.12.2021 Saat:13:30 Koordinatör: Öğr. Gör. Songül Çoban Servis Alanya HEP Üniversitesi Kampüs önünden kalkacaktır. (Aşçılık Programı öğrencilerilerinin katılımlar...

Devamı
06Ara
Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi.

Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi.

Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ’ün Akdeniz Beslenmesi hakkında vereceği webinar herkese açıktır. Link: https://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-nvd-y94-1md Tarih: 10 Aralık 2021 Cuma ...

Devamı
03Ara
HEP Mutfakta Modern Türk Mutfağı Yarışması

HEP Mutfakta Modern Türk Mutfağı Yarışması

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi. Jüri koltuğuna oturan Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçı...

Devamı
30Kas
Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi - Gastronomi Sohbetleri 4

Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi - Gastronomi Sohbetleri 4

Gastronomi Sohbetleri 4 Konuşmacı: İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğr.Gör. Sezin Eker Bozoğlu Konu: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi Tarih ve saat: 2 Aralık 2021 10:00 Koordinatör: Öğr.Gör. İlkay Elmacı

Devamı
27Kas
Antalya EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2021'deydik.

Antalya EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2021'deydik.

Antalya EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2021’de, biz de Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık Programı hocalarımız ve öğrencilerimiz ile birlikte yerimizi aldık. Koordinatör; Öğr. Gör. Erman BAŞ

Devamı
25Kas
Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı- Gastronomi Sohbetleri 3

Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı- Gastronomi Sohbetleri 3

Gastronomi Sohbetleri- 3 Konuk: Excutive Chef ve Yemek Stilisti Ömer Özcan Konu: Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Tarih: 29.11.2021 Pazartesi Saat:13:00-14:30 Webinar Linki: http://webinar.alanyahep.edu.tr/b/erd-qyu-yjw-21t Koordinatör: Öğr. Gör. Songül ÇOBAN

Devamı
21Eki
Çikolata Yapımı - Atölye Etkinlikleri-1

Çikolata Yapımı - Atölye Etkinlikleri-1

Atölye Etkinlikleri-1 Konuk Şef: Duygu KAYA Koordinatör: Öğr. Gör. Selma Lubabe ERDOĞAN Gas403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında çikolata eğitimi gerçekleşecektir. Gastronomi 4. sınıf ve Aşçılık 1. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla sınırlıdır. Üniforma ile katılım zorunlu...

Devamı

Site Haritası